Micesti, Str. Calea Campulung, Nr. 74 C

0761 473 903

[email protected]

Parcare Tir

Parcare Tir Pitesti

Parcare Tir Pitesti – Service Oprescu

Bine ai venit la Service Oprescu Pitesti! Dispunem de parcare pentru tir pe o suprafata mare!

Suntem conștienți că gestionarea parcării pentru camioane și autovehiculele grele poate fi o provocare. De aceea, am creat un serviciu de parcare tir profesionist și sigur, dedicat șoferilor și companiilor care au nevoie de un loc sigur și comod pentru a-și păstra vehiculele în timpul opririlor sau în afara orelor de funcționare.

Beneficii

Beneficiile serviciului nostru de parcare tir sunt remarcabile. Iată câteva dintre avantajele pe care le vei experimenta:.

  • Siguranță și securitate: Locația noastră este monitorizată 24/7 cu ajutorul sistemelor de supraveghere video și a echipamentelor de securitate. Astfel, poți fi liniștit în privința vehiculului tău și a bunurilor transportate.
  • Acces facil: Parcarea noastră tir este amplasată strategic, cu acces ușor la drumurile principale și la autostrăzi importante. Indiferent de destinația ta, vei găsi parcare într-un loc convenabil și bine poziționat.
  • Spațiu generos: Dispunem de suficiente locuri de parcare pentru a acomoda o varietate de vehicule, inclusiv camioane de diferite dimensiuni. Indiferent de dimensiunile autovehiculului tău, te asigurăm că vei găsi un loc adecvat pentru a-l parca.
  • Servicii suplimentare: Oferim și servicii suplimentare, cum ar fi curățarea și întreținerea vehiculului, verificarea anvelopelor și a nivelului de lichide, și chiar și posibilitatea de a efectua mici reparații sau revizii în timpul opririi.
  • Flexibilitate în program: Înțelegem că necesitățile șoferilor și ale companiilor pot varia. De aceea, suntem flexibili în ceea ce privește durata de parcare, oferind opțiuni zilnice, săptămânale sau lunare, în funcție de nevoile tale.

La Service Oprescu punem clienții noștri pe primul loc și ne străduim să oferim un serviciu de parcare tir sigur si plin de beneficii. Fie că ai nevoie de o parcare pe termen scurt sau pe termen lung, poți conta pe noi pentru a-ți oferi o soluție eficientă și convenabilă.