Micesti, Str. Calea Campulung, Nr. 74 C

0761 473 903

[email protected]

Despre Noi

Service Oprescu Pitesti

Suntem un service auto cu experiență, specializat în oferirea unor servicii de înaltă calitate în domeniul reparațiilor, întreținerii și asistenței pentru autovehicule. 

Cu o echipă de tehnicieni calificați și bine instruiți, ne dedicăm să rezolvăm orice problemă întâmpinată de mașina ta, pentru a-ți oferi o experiență fără griji și sigură pe drumurile din Pitesti și împrejurimi. Indiferent de marca sau modelul vehiculului tău, suntem pregătiți să oferim soluții eficiente și profesionale pentru a-ți satisface nevoile.

Indiferent dacă ai nevoie de reparații complexe, întreținere preventivă sau asistență rutieră de urgență, la Service Oprescu Pitesti vei găsi servicii de înaltă calitate, profesionalism și pasiune pentru industria auto.

Service Pitesti, Vulcanizare Pitesti
Service Pitesti, Vulcanizare Pitesti

De ce Service Oprescu?

Utilizarea echipamentelor și a pieselor de calitate:

La Service Oprescu, folosim echipamente și instrumente de ultimă generație pentru a efectua reparații și întreținere de înaltă calitate. De asemenea, folosim piese de schimb și accesorii de încredere, care respectă standardele de calitate și asigură funcționarea optimă a autovehiculului dumneavoastra.

Raport calitate-preț excelent

La Service Oprescu Pitesti, oferim servicii de înaltă calitate la prețuri competitive. Ne dorim să beneficiați de un raport calitate-preț excelent, astfel încât să obțineți valoare pentru investiția dumneavoastra în autovehicul.

Rezolvarea problemei rapid

Pentru noi, satisfacția clienților este o prioritate. Ne străduim să oferim servicii de calitate superioară și să depășim așteptările clienților noștri. Feedback-ul pozitiv și recomandările clienților noștri reprezintă cea mai bună mărturie a calității serviciilor noastre.

100% Satisfactie Garantata

Transparență și comunicare

Menținem o comunicare constantă cu clienții noștri, pentru a vă ține la curent cu stadiul lucrărilor și pentru a răspunde întrebărilor sau nelămuririlor pe parcurs.

Toate autoturismele

Oferim o gamă largă de servicii, de la reparații și întreținere mecanică la diagnoză, revizii periodice și asistență rutieră.

Experiență și competență

Service Oprescu are o experiență semnificativă în industria auto și un personal bine instruit și calificat.