Micesti, Str. Calea Campulung, Nr. 74 C

0761 473 903

[email protected]

Jante Second Hand

Jante Noi si SH, Vulcanizare Pitesti

Jante Second Hand – Service Oprescu

Jante aliaj second hand PitestiService Oprescu comercializeaza jante din aliaj second hand la preturi incredibil de mici. Fa-ne o vizita si convinge-te singur.

Beneficii

Personalul din cadrul Service Oprescu este un personal calificat si care acorda extrem de multa atentiei atat produselor comercializate  cat si clientilor care ne trec pragul.

  • Cand vine vorba de jante din aliaj second hand atunci trebuie sa stiti ca produsele scoase la vanzare sunt verificate tehnic din toate punctele de vedere.
  • Te vei bucura de prețuri competitive și de servicii personalizate, oferite de către echipa noastră prietenoasă și bine instruită.
  • Ne asigurăm că oferim numai produse de calitate superioară și că punem accentul pe servicii excelente.

Cu o experiență îndelungată în industria auto și o pasiune deosebită pentru detalii, echipa noastră de profesioniști se asigură că fiecare jantă second-hand oferită este verificată riguros înainte de a ajunge în mâinile tale. Noi selectăm cu atenție jantele dintr-o varietate de mărci și modele, pentru a te asigura că găsești opțiunea potrivită pentru mașina ta.

Inca din prima faza si anume cea de achizitie acestea sunt analizate, ulterior curatate si slefuite, de catre personalul calificat din cadrul Service Oprescu. In urma acestor procedee acestea sunt recalibrate daca este cazul si ulterior in urma unor verificari minutioase scoase catre vanzare. Jantele second hand din aliaj, comercializate de catre Service Oprescu sunt jante de incredere din punct de vedere tehnic.

Reconditionat Jante

La noi puteti sa va recondionati jantele din aliaj sau de tabla. Noi indreptam janta, o sudam daca este nevoie, o vopsim cu vopsea speciala pentru jante si o lacuim in mai multe straturi astfel incat janta sa arate ca si nou nouta.