Jante aliaj second hand

Jante aliaj second hand

Jante aliaj second hand Pitesti. Service Oprescu comercializeaza jante din aliaj second hand la preturi incredibil de mici.
Fa-ne o vizita si convinge-te singur.
Vino la Service Oprescu si alege dintre numeroasele modele, tipul de jante second hand pe care ti le doresti.

 

Jante de Vanzare

 

Jante aliaj second hand Pitesti

Personalul din cadrul Service Oprescu este un personal calificat si care acorda extrem de multa atentiei atat produselor comercializate  cat si clientilor care ne trec pragul.

Cand vine vorba de jante din aliaj second hand atunci trebuie sa stiti ca produsele scoase la vanzare sunt verificate tehnic din toate punctele de vedere.

Inca din prima faza si anume cea de achizitie acestea sunt analizate, ulterior curatate si slefuite, de catre personalul calificat din cadrul Service Oprescu. In urma acestor procedee acestea sunt recalibrate daca este cazul si ulterior in urma unor verificari minutioase scoase catre vanzare. Jantele second hand din aliaj, comercializate de catre Service Oprescu sunt jante de incredere din punct de vedere tehnic.

 

Jante Noi?

A cum ai anvelope si jante noi de calitate prin Service Oprescu. Comercializam jante din aliaj, otel si alte minereuri, second hand dar si jante noi de calitate sau chiar segmente premium. In cadrul Service Oprescu cu siguranta iti vei gasi cu siguranta jantele pe care ti le doresti.

Preturi Jante

Jenti second hand: 100 eur – 500 euro
Jenti Noi: 250 euro – 500 euro

 

Reconditionat Jante

La noi puteti sa va recondionati jantele din aliaj sau de tabla. Noi indreptam janta, o sudam daca este nevoie, o vopsim cu vopsea speciala pentru jante si o lacuim in mai multe straturi astfel incat janta sa arate ca si nou nouta.

Preturi: de la 300 ron-la 600 ron/set
Pretul este in functie de designul jantei (spite, complexitate, marime)

 

 

Extras prezoane si antifurturi mutilate: pret 50 ron

DSC_2816

Alege un partener de incredere. Alege Service Oprescu.

Comments are closed.