Cauciucuri de vara/iarna second hand Pitesti

Cauciucuri de vara/iarna second hand Pitesti

Cauciucuri de vara/iarna second hand Pitesti. Service Oprescu se situeaza printre primele societati cu cauciucuri de iarna noi si second hand.

Avem cauciucuri chiar si la 50 de lei.  Service Oprescu comercializaza cauciucuri (anvelope) noi si second hand, de calitate, in pitesti dar si livreaza prin curierat in orice judet din tara.

De ani buni pe piata romanesca din Pitesti, prin seriozitate, perseverenta si prin calitatea produselor si serviciilor noatre, am reusit sa fim printre principalii furnizori de cauciucuri de iarna second hand Pitesti.

cauciucuri de iarna second hand pitesti

cauciucuri de iarna second hand pitesti

Consideram ca anvelopele noastre second hand sunt printre cele mai bune de pe piata, fiind importante din Elvetia, Germania si Austria. Dispunem de cauciucuri (anvelope) second hand atent selectionate din depozitul nostru central pentru orice marca auto de pe piata.

 

Cauciucuri de vara/iarna second hand Pitesti

Pe langa vanzarea de anvelope second hand va mai putem oferi si service de roti pentru montaje anvelope, echilibrarea roti, vulcanizare, depanare auto, jenti noi si second hand, tractari auto. Nu ezitati sa ne faceti o vizita pe calea Campulug Nr. 74 C (la doar 10 km de Pitesti catre Campulung pe partea stanga) si va garantam ca veti gasi la noi anvelope second hand de calitate si servicii profesionale, de asemenea.

 

Descopera cele mai potrivite cauciucuri de iarna second hand Pitesti, pentru masina ta! Anvelope noi si second- hand de iarna la preturi pentru orice buzunar. Faceti un schimb de anvelope prin Service Oprescu.

 

Service Oprescu va ofera cauciucuri de iarna noi si second hand, orice marca si pentru orice tip de autoturism sau camion.

Avem o gama variata de cauciucuri second hand si noi. Pentru autorism: de la 13 la 22 inch. Pentru camion: de la 17,5 la 22,5 inch.

DSC_0207

Galerie Foto – cauciucuri pentru autoturisme si camioane

 

 

Faceti un schimb de anvelope prin Service Oprescu. Aveti numai de castigat.

Comments are closed.